Grobe vrečke za vakuumiranje se lahko uporabljajo tako pri namiznih vakuumirkah, kot tudi pri vakuumirnih komorah in prostostoječih vakuumirkah. Običajno izdelane iz večplastnih materialov, ki so odporni na zrak, vlago in prehodnost kisika. To pomaga ohranjati svežino in kakovost živil ter preprečuje oksidacijo in razvoj plesni. Na voljo so v različnih velikostih, da ustrezajo različnim potrebam uporabnikov. Obstajajo manjše vrečke za shranjevanje manjših količin živil ter večje vrečke za vakumiranje večjih kosov mesa, rib, sadja in zelenjave. Zahvaljujoč novi formulaciji materiala so standardne vrečke zdaj primerne tudi za kuhanje sous-vide. Temperatura uporabe: -25°C/+90°C.
DIMENZIJE GROBIH VREČK:
- 120×550 mm
- 120×300 mm
- 150×300 mm
- 160×230 mm
- 150×250 mm
- 180×250 mm
- 200×300 mm
- 200×400 mm
- 250×350 mm
- 300×400 mm
- 300×500 mm
- 400×600 mm
- 500×700 mm
- 200×6000 mm (V ROLI)
- 300×6000 mm (V ROLI)